Boomkwekerij voor laanbomen in Antwerpen

Laanbomen kopen direct van de boomkwekerij?

Boomkwekerij Van Dyck Marc uit Hulshout in Antwerpen is uw leverancier voor laanbomen, verkrijgbaar in de meest uiteenlopende soorten, maten en rassen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor alle karakteristieke vormbomen, zoals leivormen, dakvormen en bolvormen.

Leverancier van laanbomen voor de professional

Wij zijn gespecialiseerd leverancier van laanbomen voor professionals, zoals tuinaanleggers, architecten en gemeentebesturen in heel Vlaanderen. Ook particulieren vinden de weg naar onze boomkwekerij in Antwerpen om laanbomen te kopen: zij kunnen ons bereiken alle zaterdagen van 1 november tot 31 maart, van 09.00u tot 16.00u.

Krachtige bomen voor laan of tuin

Dankzij onze jarenlange ervaring in het kweken van sterke en weerbare sierbomen door eigen vermeerdering op ruim tientallen ha, kan Boomkwekerij Van Dyck Marc u duurzame kwaliteit en een grote verscheidenheid bieden. Wij hebben de ideale boom voor elke situatie, voor iedere locatie en voor al uw klanten. Sfeer of privacy creëren kan onmiddellijk dankzij de voorgevormde structuur. Uiteraard geven we u hierin als boomspecialist graag deskundig advies. Aarzel niet en contacteer ons vandaag!

Fotogalerij