Boomkwekerij voor fruitbomen in Antwerpen

Gezonde fruitbomen kopen?

Boomkwekerij Van Dyck Marc uit Hulshout,Antwerpen, is al jaren gespecialiseerd in het kweken van fruitbomen door eigen vermeerdering. U kunt bij ons terecht om gezonde fruitbomen te kopen van uitstekende kwaliteit. Maak uw keuze uit een gevarieerd aanbod met de meest uiteenlopende fruitsoorten, zoals appelen, peren, pruimen en perziken. Naast fruitbomen beschikken we ook over klein fruit zoals bessenstruiken. U vindt bij ons zowel oude als nieuwe rassen en ziektebestendige rassen (RGF-rassen).

Leverancier van fruitbomen voor de fruitkwekers en particulieren

Ons klantenbestand spreidt zich over heel Vlaanderen en omvat hoofdzakelijk tuinaanleggers, architecten en gemeentebesturen. Ook particulieren zijn welkom bij ons die het ganse jaar door willen genieten van fruit uit eigen tuin, dit alle zaterdagen van 1 november tot 31 maart, telkens van 09.00u tot 16.00u.

Grote variatie lei- en bolvormen

Wilt u weten of de fruitbomen die u wilt kopen bij Van Dyck Marc op voorraad zijn? Wij hebben steeds vele soorten onmiddellijk beschikbaar (zie pdf-lijst aub). Zijn uw gewenste fruitbomen toch niet voorradig, dan zijn alle extra soorten op bestelling mogelijk. Wij zetten alles op alles om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Uiteraard helpen wij u graag in de keuze van de juiste fruitbomen.